Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Super Meat Boy

Super Meat Boy udvides

Vi byder Super Meat World velkommen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det skal måske ses som en lille forsmag på hvad vi selv kunne lave, når den længe ventede mulighed for selv at lave baner bliver tilføjet til Super Meat Boy senere på året, for nu er Super Meat World og dets 140 ekstra baner klar til download hvis du er ejer af spillet på Steam.

Før du kan få adgang til banerne kræver det dog lige at du indsamler 20 bandager, men herefter skulle der være fri adgang til det enorme udvalg af baner, som er udviklet af både spillere og forskellige udviklere.

Team Meat advarer at man stadig arbejder på at udbedre de sidste småfejl, men den slags afholder naturligvis ikke rigtige fans af den adrætte kødklump fra at kaste sig ud i de mange nye ufordringer.

Super Meat Boy

Relaterede tekster

3
Super Meat Boy udkommer snart til Wii U

Super Meat Boy udkommer snart til Wii U

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Super Meat Boy så først dagens lys i 2010 på Xbox 360 og er sidenhen udkommet til samtlige platforme pånær Nintendo Wii U. Udvikleren Tommy Refenes udtalte i oktober...Indlæser mere indhold