Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Super Meat Boy

Super Meat Boy til iOS

Køddreng til iPhone og iPad

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Super Meat Boy er på vej til iDimser, fortæller udviklerne Team Meat. Udviklerne har længe leget med tanken om en mobil-udgave af spillet, skriver de, men erkender også, at det ikke ville kunne lade sig gøre, uden slutproduktet blev noget bras.

Derfor laver de spillet om fra bunden, og iOS-udgaven af det benhårde platformspil får navnet Super Meat Boy: The Game. Team Meat lover et helt nyt spil lavet specielt til touch-skærme, og siger også at det vil udkomme til andre formater end Apples iDimser - de nævner dog ikke hvilke.

Synes du det lyder som en aprilsnar? Vi har også lidt svært ved at give slip på den fornemmelse, men Team Meat har via Twitter gentagende insisteret, at den er god nok - og påpeget, at de har tradition for at komme med annonceringer den 1. april, såsom sidste års lancering af Super Meat World, ligesom lanceringen af den Portal 2-relaterede Potato Sack Pack også skete den 1. april.

Super Meat Boy
Første billede af Super Meat Boy: The Game.

Relaterede tekster

3
Super Meat Boy udkommer snart til Wii U

Super Meat Boy udkommer snart til Wii U

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Super Meat Boy så først dagens lys i 2010 på Xbox 360 og er sidenhen udkommet til samtlige platforme pånær Nintendo Wii U. Udvikleren Tommy Refenes udtalte i oktober...Indlæser mere indhold