Dansk
Gamereactor
nyheder
Super Mario Bros. Wonder

Super Mario Bros. Wonder indtager førstepladsen i Storbritannien

Mario vipper Marvel's Spider-Man 2 ned af tronen over de bedst sælgende fysiske spil i butikkerne i England.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Marvel's Spider-Man 2 formåede kun at holde tronen over Storbritanniens bedst sælgende fysiske spil i en enkelt uge, da Super Mario Bros. Wonder har begået kongemord og tilranet sig tronen i den sidste uge.

Mens Super Mario Bros. Wonder oplevede et fald på 55 % i salget i denne uge, oplevede Spider-Man-efterfølgeren et fald på 69 % i salget, hvilket betyder, at Super Mario Bros. Wonder er det bedste sælgende spil i de fysiske butikker i Storbritanien.

Hvad angår resten af hitlisten, holdte EA Sports FC 24 fast i 3. pladsen, Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 debuterede på en 4. plads og Assassin's Creed Mirage klokkede ind som nummer 5. Mario Kart 8 Deluxe blev det 6. bedst sælgende spil i de fysiske butikker, EA Sports UFC 5 debuterede på en 7. plads, Hogwarts Legacy beholdte 8. pladsen, mens Nintendo Switch Sport rykkede op på en 9. plads og Minecraft faldt ned på en 10. plads.

Af andre spil kan nævnes, at Sonic Superstars faldt fra en 4. plads til en 15. plads, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom faldt til en 17. plads (på trods af en stigning på 9 % i salget) og Dead Island 2, formentlig takket være den nye udvidelse (eller måske et tilbud i de engelske butikker), igen kom ind på listen med en massiv stigning i salget på 309 % i forhold til sidste uge.

Super Mario Bros. Wonder

Relaterede teksterIndlæser mere indhold