Dansk
Gamereactor
nyheder
Rage 2

Sundberg forlader Avalanche Studios

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Christofer Sundberg, der var med til at skabe Avalanche Studios i Stockholm for 16 år siden sammen med Linus Blomberg, har annonceret på Twitter, at han forlader studiet og tager en pause fra spilindustiren.

Sundberg var creative director og sad i lang tid på CEO-posten (Pim Holfye tog dog den plads i 2015), og var en stor del af at skabe Just Cause franchisen. For et år siden blev Avalanche Studios opkøbt af Nordisk Film.

"I just announced to the team here at #AvalancheStudios that I will be leaving the company at the end of April. The studio I founded in my kitchen, built, ran and loved for 16 years, working together with fantastic individuals and teams," skrev Sundberg på Twitter.

Avalanche har for nyligt udgivet Just Cause 4, der fik en blandet modtagelse, og Square Enix har meldt ud, at titlen skuffede salgsmæssigt. I næste måned får vi deres selvpublicerede sci-fi coop titel Generation Zero at se, og til maj kommer deres måske mest ambitiøse titel til dato, Rage 2.

HQ
Rage 2

Relaterede tekster

Rage 2Score

Rage 2

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Rage 2 efterlader sin forgænger i støvet til fordel for farver, fest og vold. Men har det virket? Vi anmelder denne ambitiøse produktion.Indlæser mere indhold