Dansk
Gamereactor
nyheder
Street Fighter X Tekken

Street Fighter X Tekken-DLC på vej

Sammen med Tournament

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du beder til gud og din gud er Capcom, så er dine bønner blevet hørt. Capcom har fulgt med på Street Fighter X Tekken-fansiderne og set, hvilke problemer spillerne oplever. Problemer såsom manglende lyd, når man spiller online og uendelige combos, hvor man ikke har en chance for at forsvare sig. Ifølge Capcom vil disse problemer blive løst, og allerede i dag udgiver de en gratis patch, som løser de online lydproblem og tilføjer Tournament Support Mode, som hjælper annoncørerne med at holde Street Fighter X Tekken turneringer. Problemet med de uendelige lange comboer vil blive løst inden for en overskuelig fremtid.

Udover denne opdatering planlægger Capcom også at udgive en gratis opdatering, som giver dig over 60 nye gems. Blandt disse nye gems finder du Ultimate Guard, som beskytter dig imod alle former for comboer. Evnen kræver dog en hel block bar for at kunne bruges, og er dermed kun tiltænkt for nye spillere. Spiller du mere aggressivt, vil ændringen af Pandora gem'en falde i god smag. Den kommer til at hedde Pandora Extend og giver dig nu op til tyve sekunder øget kampstyrke i stedet for ti. Og som en gave til de mere hardcore fans har Capcom tilføjet en Expert Input gem, som kræver helt nøjagtige inputs for at aktivere specifikke comboer. Den skal hjælpe spillere, som uheldigvis aktivere forkerte comboer. Opdateringen indeholder desuden en udvidet Replay-funktion, så du kan gemme op til fem replays i stedet for tre.

Til sidst kan du se frem til maj måned, hvor en opdatering og nye DLC'er kommer til Street Fighter X Tekken. Opdateringen byder på flere gratis nye farver, og DLC'erne byder blandt andet på en Assist Gem pack og nye Boost Gem pakker.

Herunder kan du se lidt billeder fra PS Vita-udgaven.

Street Fighter X Tekken
Street Fighter X TekkenStreet Fighter X Tekken
Street Fighter X TekkenStreet Fighter X Tekken
Street Fighter X Tekken
Street Fighter X Tekken

Relaterede tekster

4
Street Fighter X TekkenScore

Street Fighter X Tekken

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Kampspilsverdenens absolut førende repræsentanter støder sammen i en drabelig duel. Vi satte Sveriges kampfreak mod vores egen Blichfeldt i anmeldelserne af Street Fighter X Tekken.Indlæser mere indhold