Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Streameren Ninja afslører Fortnite-konkurrence i april

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fortnite: Battle Royale er hurtigt gået hen og er blevet blandt de mest populære spil i verden, og her taler vi ikke kun om antallet af spillere, men også antallet af seere, som i disse dage er næsten et lige så vigtigt parameter. Dog har Epic Games endnu ikke fået satset så meget på eSport, men det ændrer sig nu.

Streameren Ninja, der er kendt for at have knust Twitch-seerrekorden sammen med Drake, har afsløret at en større turnering vil blive afholdt i Esports Arena Vegas i april.

Efter at Ninja afslørede turneringens eksistens var organisatørerne hurtige til at offentliggøre flere detaljer via official Twitter. Turneringen løber af stablen d. 21 april, og har en præmiepulje på $50.000. Den afgøres over 10 kampe, hvor hver af dem er $5.000 værd.

Sjovt nok skal Ninja selv deltage, og for hver kamp han vinder, vil $2.500 af pengene, altså halvdelen per vunder kamp, gå til en velgørenhed han vælger.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.

8
Fortnite - Am I too old for this sh*t?

Fortnite - Am I too old for this sh*t?

ARTIKEL. Skrevet af Christian "ZtryDar" Jensen

I weekenden blev der afholdt Fortnite Global championship i Royal Arena hvor 200 duo-spillere kæmpede om titlen som Fortnite Champion 2023, 7. sæson. Vores Counterstrike skribent ZtryDar var derude og kigge - meget mod sin vilje.Indlæser mere indhold