Dansk
Gamereactor
nyheder

Stop blokeringen af reklamer - støt Gamereactor

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Her på Gamereactor er det vores generelle strategi at bringe jer, læserne, en masse kvalitetsindhold, og at gøre dette ganske gratis. Derfor lever vi af reklamer, så hvis du kan lide Gamereactor, så vil vi venligst bede dig om at fjerne os fra din AdBlock, hvis du altså bruger sådan et program.

Med adblock Plus på Chrome slår du det fra i preferencer, og kan "whiteliste" Gamereactor, så sitet kan få lov at vise reklamer. På den almindelige Chrome vælger du "kør ikke på dette domæne". I Firefox sker det ved at klikke på ABP-logoet og derefter disable Gamereactor.dk

Vores reklamer er meget forsigtigt tilrettelagt og sat sammen, så vi ikke afbryder læseren, og derfor kan vores videoreklamer springes over, og de trailere der kører i bannerne er uden lyd m.m.

Hvis du alligevel oplever problemer med vores reklamer, så kan du altid kontakte denne email-adresse, for at få svar eller hjælp.

Vi håber, at du vil være med til at støtte os og vores indhold ved at slå Adblocker fra, når du besøger Gamereactor fremover.

Vejledninger med billeder finder du her:
Plus i Chrome.
Firefox.
Chrome.

Stop blokeringen af reklamer - støt Gamereactor


Indlæser mere indhold