Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Marvel's Spider-Man 2

Stemmeskuespiller: Marvel's Spider-Man 2 udkommer til september

Tony Todd, stemmen bag Venon, har tilsyneladende afsløret spillets lanceringsvindue.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Insomniac offentligjorde kort efter annonceringen af Marvel's Spider-Man 2, at Tony Todd skal lægge stemme til Venom i spillet. Siden da har skuespilleren gjort sit bedste for at hype spillet, men måske er han nu gået en smule for langt?

Sonys marketingsafdeling har med al sandsynlighed fået en kollektiv hovedpine, da de læste følgende Tweet, hvor Tony Todd, svarer en utålmodig fan, der spekulerer over spillets lanceringsdag:

"Looks like September! Massive publicity coming in august. Commercials start dropping in august so I'm told. Hold on to your ... and hold breath! Gonna be necessary"

Insomniac har offentliggjort, at Marvel's Spider-Man 2 udkommer til efteråret, men præcist hvornår, er endnu ikke kommet frem.

Det er selvfølgelig ikke sikkert, at en stemmeskuespiller er opdateret med de seneste udgivelsesplaner - særligt ikke når denne er meget åbenmundet - men noget tyder altså på, at spillet vil udkomme i samme måned som Starfield.

Marvel's Spider-Man 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold