Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Steelseries Aerox 3 Wireless

Steelseries har lanceret en letvægtsmus med trådløs funktionalitet. Kan den noget?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Det er efterhånden ret svært at vide hvad det er man skal gå efter, og prioritere, hvis man ønsker sig en solid gaming-mus. Naturligvis er vægten et afgørende aspekt, ligeledes er kvaliteten af dens switches og sensor, men der er efterhånden så mange om budet, at det kan være meget svært at sortere den ene fra den anden.

HQ

Det er generelt set lidt problemet med Steelseries' seneste serie, Aerox, for jo de har honeycomb-design og er glimrende udført, men der er heller ikke som sådan noget der skriger efter ens opmærksomhed. Men måske er det også fint nok?

Steelseries Aerox 3 WirelessSteelseries Aerox 3 Wireless

Den nye Aerox 3 Wireless står dog som en ret direkte konkurrent til Logitechs G Pro Superlight, en trådløs, simpel, taktil og responsiv trådløs gaming-mus, der primært går efter lethed. Og lethed, den har vi altså. Den vejer 66 gram den her mus.

Den vægt nås igennem perforering, altså at lave huller i den ydre skal, og hele 18 gram er blevet sparet igennem den her proces, siger Steelseries. Perforering skaber bekymring, men Steelseries har ikke bare sikret en IP54-certificering imod støv og vand, der er også en såkaldt "AquaBarrier", der også beskytter de afgørende komponenter. Vi har ikke ligefrem hældt en cola ned i musen, men tør godt sige at du nok ikke behøver at bekymre dig.

Dette er en annonce:

Men selvom at der er sparet på vægten, så er der fine features her. Der er 2.4GHz igennem Steelseries' Quantum 2.0 Wireless-teknologi, men der er også Bluetooth. Vi har en fin lille DPI switch, RGB-belysning og solide ekstra museknapper til tommelfingeren. Du ofrer som sådan ikke rigtig noget her, den medfølgende dongle er endda USB-C - fin lille detalje.

Musen bruger en såkaldt TrueMove Air-sensor, og Steelseries siger selv at den er "pixel perfect", og har indbygget beskyttelse imod eksempelvis lift-off, eller drag. I vores tests tværs af forskellige genrer var den da også uhyre responsiv, og takket være de solide PTFE-puder i bunden er der heller ingen fysisk modstand. Det skal dog siges at den her sensor "kun" går til 8500 DPI (eller CPI). Til sammenligning går G Pro Superlights HERO-sensor til 25.000 DPI. Men er det nu også nødvendigt? Det er det der er hele spørgsmålet. Desuden er Aerox 3 Wireless også adskillige hundrede kroner billigere.

Steelseries Aerox 3 WirelessSteelseries Aerox 3 Wireless

Hvad der er en del lettere at slå fast, er at Steelseries' nyeste trådløse flagskib på alle måder er responsiv. Ikke bare det, Golden Micro-switch føles enormt taktile at bruge, og er blandt vores absolut favorit switches lige nu. Der er noget der ligner 200 timers batteri også, dog uden RGB.

Dette er en annonce:

Det er en generelt ret konkurrencedygtig pris Aerox 3 Wireless lanceres til, og netop derfor er det en ret favorabel sammenligning med G Pro Superlight. Det er stadig svært at vælge en mus, men der er som sådan ikke noget galt med at vælge denne.

08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold