LIVE
HQ
logo hd live | Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Dansk
      Gamereactor
      previews
      Steel Battalion: Heavy Armor

      Steel Battalion: Heavy Armor

      Steel Battalion: Heavy Armor ryger under Chris' kyndige spillup. Læs om oplevelsen her.

      Abonner på vores nyhedsbrev her!

      * Påkrævet felt
      HQ

      Solen bager ned over den golde slette. Der ligger skrammel og junk over det hele, og sceneriet vidner om, at her bor ingen mennesker frivilligt. Men du er her, fordi du er den bedste mand til at styre den fire til seks tons tunge kampvogn med ben på. Mechen kan ikke styres alene, og du får selskab af tre andre soldater, som hver styrer et specifikt element i cockpittet. De besidder alle hver deres attitude, og det er op til dig at samle tropperne og lede dem til sejre ude på slagmarken.

      Steel Battalion: Heavy Armor

      Det er en helt speciel følelse at være i kontrol af mechen. Du sidder med din almindelige controller i hånden samtidig med, at du giver kommandoer til spillet via Kinect-sensoren. Controlleren styrer basis-kommandoer så som bevægelse og at kigge op eller ned. Med Kinect styrer du dine armbevægelser inde i cockpittet. Alle instrumenterne du har behov for, er lige foran dig. Hvis du vil kigge ud af vinduet, skubber du armene fremad, og hvis du vil kigge ud af mechen, skal du rejse dig op fra stolen eller sofaen. Du kan tilmed simulere, at du kigger igennem en kikkert ved at holde en hånd på samme måde foran dit øje. Du kan også kigge rundt i cockpittet ved at bevæge hånden hurtigt forbi sensoren og se, hvordan dine medsoldater klarer den. Dette er vigtigt, da deres moral kan dale, når du bliver beskudt, og du bliver nød til at give dem et par på skrinet for at få dem til at makke ret.

      I forhold til det oprindelig Steel Battalion, er det nye Steel Battalion: Heavy Armor gjort mere tilgængeligt for nye spillere. Den gamle kolossale kontroller er blevet fravalgt til fordel for de frie bevægelser med Kinect. Mechen kan nu tændes med et enkelt tryk på en knap, og du kan hurtigt komme ud til frontlinjen ved at dreje på et par håndtag via din Kinect. Fokus ligger mere på en flydende og problemfri oplevelse med mechen fremfor at skulle gennemgå en stor tjekliste, hver gang du ønsker at benytte den.

      Dette er en annonce:

      Kinect er Steel Batallion: Heavy Armor's største styrke. Kombinationen af en fysisk kontroller og fri bevægelse ved hjælp af Kinect skaber en oplevelse og en følelse, som du skal lede længe efter i andre spil. Du har større tendens til at leve dig ind i verdenen og kampene, mens du panisk fumler efter turbo-knappen, som får dig ud af fjendens skudlinje. Du kommer tættere på følelsen af selv at være der, hvilket må siges at være imponerende taget i betragtning af, hvor mange penge en rigtig simulator koster.

      Steel Battalion: Heavy ArmorSteel Battalion: Heavy Armor

      Desværre er Kinect også Steel Batallion: Heavy Armor's største svaghed. Selv om den giver dig en ekstra følelse af at være forbundet til mechen, er det også en stor kilde til irritation. Den er simpelthen ikke præcis nok, når du har brug for det. Den har til tider svært ved at opfange præcist, hvor du har hånden, og du kan desværre komme ud for, at den tager fat i et helt andet instrument end det som du pegede på. Det distraherer, og kan koste dig dyrt, når lokummet brænder. Det minder dig om, at du stadigvæk spiller et spil, og du ville ønske, at Kinect var mere præcis med dine bevægelser.

      Steel Batallion: Heavy Armor er en fin demonstration af, hvordan du kan bruge Kinect til at bidrage positivt til et spil. Kombinationen af Kinect og en controller i hånden er den bedste brug af Kinect, som jeg har oplevet indtil videre. Desværre er Kinect-sensoren ikke præcis nok i spillet, og selvom håndtegnene, som du skal udføre, er simple, er det til tider en for stor udfordring for systemet. Steel Battalion: Heavy Armor udkommer d. 19. juni eksklusivt til Xbox 360.

      Dette er en annonce:
      Steel Battalion: Heavy Armor
      Steel Battalion: Heavy ArmorSteel Battalion: Heavy ArmorSteel Battalion: Heavy ArmorSteel Battalion: Heavy Armor

      Relaterede tekster

      0
      Steel Battalion: Heavy Armor

      Steel Battalion: Heavy Armor

      PREVIEW. Skrevet af Chris Hagen Simonsen

      Steel Battalion: Heavy Armor ryger under Chris' kyndige spillup. Det nye steel Battalion er langt mere tilgængeligt end forgængeren. Læs om oplevelsen her.



      Indlæser mere indhold