Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars Jedi: Survivor

Star Wars Jedi: Survivor rammer næsten 70.000 samtidige spillere på Steam

Det er langt mere end Fallen Order formåede på PC.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er endnu for tidligt at sige om Star Wars Jedi: Survivor kommer til at blive lige så stor en succes som Star Wars Jedi: Fallen Order, men de tidlige tegn viser at spillet er godt på vej. GamesIndustry har kunne slå fast at det fysiske salg følger godt med, og tallene fra Steam ser også positive ud.

Ovre via SteamDB fremgår det nemlig, at spillet for nylig har ramt et peak på 67.855 samtidige spillere online på platformen - det er i sig selv ret imponerende, men det er skal måles imod Star Wars Jedi: Fallen Order, der aldrig formåede at komme over 46.550 spillere samtidig.

Det kan muligvis fortælle os noget om at PC gaming generelt er blevet mere populært, men det betyder nok også at Survivor er mere populært end forgængeren.

Vi afventer stadig officielle tal fra EA, og alt imens arbejder Respawn som en gal på at fikse det utal af tekniske fejl, der fortsat hærger særligt PC-versionen.

Star Wars Jedi: Survivor

Relaterede teksterIndlæser mere indhold