Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy XVI

Square Enix' markedsværdi styrkdykker og firmaets interne magtbalance bebrejdes for en stor del af elendigheden

Næsten 2 milliarder dollars er gået op i røg.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er tidligere blevet rapporteret, at Final Fantasy XVI, det seneste spil i Square Enix' flagskibsserie, ikke har levet op til ledelsens tårnhøje forventninger. Ej heller blev Forspoken den salgssucces, de havde håbet på, og vi ved alle, hvordan det gik med Marvel's Avengers, som snart bliver fjernet fra digitale spilbutikker for evigt. Så måske er det ikke overraskende, at Square Enix' aktiekurs er faldet stødt i løbet af det seneste år, og at næsten 2 milliarder dollars i markedsværdi er gået tabt som konsekvens.

Anonyme kilder fra firmaet har talt med pressen og lægger meget af skylden på firmaets skæve, interne magtbalance, der giver individuelle producere alt for meget magt til at træffe beslutninger på vegne af alle medarbejdere. Den holdning deles af nuværende ansatte hos Square Enix og tidligere ansatte, som også kritiserer manglen på en tydelig holdstruktur og fyldestgørende dokumentation. Ydermere bedrejdes også ledelsen, som tilsyneladende konstant ændres uden forudgående varsel.

Final Fantasy XVI

Relaterede tekster

Final Fantasy XVIScore

Final Fantasy XVI

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

På overfladen er det svært at genkende barndommens Final Fantasy, men bag det dystre ydre banker seriens hjerte mere kraftfuldt end i flere årtier.Indlæser mere indhold