Dansk
Gamereactor
nyheder
Silent Hill: Shattered Memories

Spirituel efterfølger til Silent Hill: Shattered Memories er i støbeskeen

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Et nyt Silent Hill-spil står højt på manges ønskeliste. Men siden det hypede samarbejde mellem Guillermo del Toro og Hideo Kojami, Silent Hills, kollapsede grundet sidstnævntes problemer med Konami har seriens skæbne været indhyllet i tåge. Nu kommer der dog hjælp fra en uventet kant.

Det er spildesigneren Sam Barlow, der på Twitter afslører, at han i øjeblikket er i gang med at pitche en spirituel efterfølger til Silent Hill: Shattered Memories, der tilbage i 2009 udkom til Nintendo Wii, PSP og senere også til PS2.

Silent Hill: Shattered genfortæller historien fra det originale Silent Hill, men med en lang række tvists både når det kommer til fortælling og gameplay. For eksempel tegner spillet en psykologisk profil af dig som spiller (lidt som i Until Dawn) og der er i modsætning til originalen ingen kamp - kun flugt.

IGN tog efterfølgende fat i Barlow for at få ham til at præcise, og her forklarede han, at der ikke er tale om et officielt Silent Hill-spil: "Like Outer World's take on Fallout, or Bloodstained's take on Castlevania, etc. So it's not a Konami or branded Silent Hill thing."

Sam Barlow har efter sit arbejde hos Climax Entertainment opnået succes med sine FMV-projekter Her Story og Telling Lies.

Silent Hill: Shattered Memories

Relaterede teksterIndlæser mere indhold