Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands: The Pre-Sequel

Spil Borderlands: The Pre-Sequel med os i Gamereactor Live

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er coop-action på menuen i dagens Gamereactor Live, da vi spiller Borderlands: The Pre-Sequel, og hvis du har spillet på PC, kan du være med!

Kommer du med på streamen, er der frit valg fra vores Borderlands swag-bunke, som vi selvfølgelig også deler ud af til seere.

Skriv til live@gamereactor.dk eller tweet @LiveGamereactor, hvis du har Borderlands: The Pre-Sequel på Steam og gerne vil være med i streamen. Og ellers kan du se med på live-sider fra klokken 16!

Borderlands: The Pre-Sequel

Relaterede tekster

7
Borderlands: The Pre-SequelScore

Borderlands: The Pre-Sequel

ANMELDELSE. Skrevet af Stefan Briesenick

Et i sandhed vanvittigt rollespil med bitter, sort humor, fremragende gameplay og et fantastisk univers - men som stadig fremstår svagere end forgængeren.

3
Tidligere ansat kritiserer 2K Games

Tidligere ansat kritiserer 2K Games

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

En person som påstår at have været tidligere ansat hos 2K Games i Australien har rettet hård kritik imod sin tidligere arbejdsgiver i et nyt blog-indlæg. Han/hun skriver...Indlæser mere indhold