Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Spider-Man: Shattered Dimensions

Spider-Man bliver hos Beenox

Spidey får fast hjem hos udvikleren

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Spider-Mans karriere inden for spil har været præget af spring frem og tilbage mellem forskellige udviklere, men det skal være slut nu. Activision har meddelt at Beenox, der stod bag det glimrende Spider-Man: Shattered Dimensions, også kommer til at stå for Edderkoppens fremtidige udskejelser i spilform.

"Beenox' kreative vision gav nyt liv til Spider-Man som spilfigur blandt både anmeldere og fans med Spider-Man: Shattered Dimensions", siger Activision Studios' senior VP Patrick Kelly. "Vi glæder os til at se hvor denne talentfulde udvikler vil tage serien hen i fremtiden".

Beenox er selvfølgelig også glade, og chefen Dee Brown siger, at "muligheden for at kortlægge Spider-Mans interaktive fremtid giver os den nødvendige kreative frihed til virkelig at skabe den bedste spiloplevelse for fansene".

Altså kan vi roligt regne med at Shattered Dimensions får en efterfølger af en art.

Spider-Man: Shattered Dimensions

Relaterede tekster

Spider-Man: Shattered DimensionsScore

Spider-Man: Shattered Dimensions

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Fire forskellige Spider-mænd i ét spil. Ambitionerne er høje, og med Spider-Man: Shattered Dimensions skal det lykkes. Læs her i anmeldelsen hvordan det går...Indlæser mere indhold