Dansk
Gamereactor
nyheder
Marvel's Spider-Man 2

Spider-Man 2's New Game+ update er ude nu

Ud over nye features og nyt indhold, giver opdateringen ved en fejl også adgang til Insomniac Games' debug-menuer - et fix er på vej, siger Insomniac.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Version 1.002.000 opdateringen, som er live nu, giver adgang til New Game+ og nye features som muligheden for at genspille missioner, skifte tidspunktet på dagen og giver adgang til nye symbiote suit styles samt muligheden for at opgradere gadgets med golden styles.

Desværre giver opdateringen, naturligvis ved en fejl, også adgang til Insomniacs debug tools, som udviklerne bruger til at skippe bestemte dele af spillet med, justere forskellige indstillinger i spillet og lave benchmarks på forskellige ting i løbet af udviklingen.

Nogle spillere har opdaget, at der også er en liste over missioner, som ikke er i spillet, og nogle af dem relatere til en karakter, Beetle, som ikke er i spillet og som måske kommer i fremtidige udvidelser til spillet.

Det kan dog også blot være indhold, som tidligere var planlagt til spillet, som er blevet pillet ud undervejs. Men uanset, så er det en ærgerlig bug, som Insomniac siger at de er ved at fixe med et kommende fix.

Marvel's Spider-Man 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold