Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Spelunky

Spelunky - første 10 minutter

En klassiker til XBLA

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

De bedste ideer og sjoveste spil behøver ikke altid at koste alverden, hvilket demonstreres godt af platformspillet Spelunky, der i sine hidtidige PC-former, har været helt og aldeles gratis. Nu er det sat til at glæde alverdens Xbox 360-ejere på Xbox Live Arcade, og vi kan allerede nu røbe, at du roligt kan kaste dine surt sammentjente kroner efter titlen, hvis du er til oldschool hopperier.

Vi modtog Spelunky på vores kontor og besluttede os for at dele de første ti minutters gameplay med dig. Se med her, når vi hopper os gennem det herlige platformspil.

HQ

Relaterede tekster

3
SpelunkyScore

Spelunky

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

PC-klassikeren Spelunky er landet på Xbox Live - Sebastian anmelder, og hans beretning fra ekspeditionen kan findes her.

0
PSN-special: Spelunky

PSN-special: Spelunky

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Denne uges søndagsspecial tager udgangspunkt i Sonys netværkstjeneste PSN, og de mange mere eller mindre skjulte spilperler der ligger og venter, hvis du er villig til at...

2
Spelunky er snart klar på Vita

Spelunky er snart klar på Vita

NYHED. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Man kan jo nemt komme til at savne lidt kvalitetsunderholdning til de bærbare spillemaskiner på denne tid af året, hvilket er hvorfor Vita-nyhederne fra MCV lyder ekstra...Indlæser mere indhold