Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Spacestation Gaming er Overwatch Champions Series EMEA Stage 2 vindere

Holdet har slået sin billet til Dallas Major.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Anden fase af Overwatch Champions Series er afsluttet rundt om i verden. For EMEA-regionen skete dette i løbet af den seneste weekend, hvor Spacestation Gaming (bestående af ex-London Spitfire holdet) overvandt ENCE i den store finale for at tage turneringen, tjene sig $ 30.000 i præmiepenge og netto en direkte kvalifikation til Dallas Major begivenheden, der var planlagt til omkring en måneds tid.

For at tilføje til dette er Toronto Defiant blevet kronet som NA Stage 2 -sejrherrer, og på grund af at den asiatiske region starter senere end de to andre, er Crazy Raccoon blevet døbt Asia Stage 1 -mestrene. Med alle disse turneringer i tankerne kender vi nu de otte deltagende hold til Dallas Major, og hvem de først konkurrerer mod.

Kvartfinalerne i øverste parentes for begivenheden ser ud som følger:


  • Rumstation vs. studerende i spillet

  • Team Falcons vs. ENCE

  • Skør vaskebjørn vs. M80

  • Toronto trodsig vs. snoede sind

Vinderne går videre til semifinalerne i upper bracket, mens taberne går videre til den nederste parentes, hvor de kæmper for at undgå at blive elimineret. Dallas Major starter den 31. maj og løber indtil 2. juni.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold