Dansk
Gamereactor
nyheder
Soul Calibur V

Soul Calibur V-turneringen

Vi fandt en vinder!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis du nogensinde har forsøgt at mestre et kampspil, vil du også vide at den eneste måde at opleve genren rigtigt på, er mod andre menneskelige spillere. Der findes ganske enkelt ikke nogen former for kunstig intelligens der på nuværende tidspunkt kan præstere noget der tilnærmelsesvist minder om den uforudsigelighed, ekspertise og udnyttelse af spilsystemer som er grundelementerne i enhver god spillers repertoire.

Dette blev demonstreret på fornem vis i vores Soul Calibur V-turnering i weekenden, hvor Gamereactor brugerne zKotte, Shen Senzai og Terrificy kæmpede om første, anden og tredjepladsen og de dertilhørende præmier sponsoreret af Namco Bandai.

Det hele startede dog med en uventet modstander der hverken benyttede sig af frygtelige kombinationer, billige juggles eller unblockables. I stedet var det Microsofts online-service Xbox Live der gav store problemer, og inden vi rigtig kom i gang var næsten alle muligheder afprøvet. Humøret var dog heldigvis højt og viljen til at lade det hele foregå så retfærdig som muligt, stor fra alle sider - næsten da, zKotte havde glemt sin mikrofon og kunne derfor ikke stemme med.

I første kamp skulle en af zKottes mange kulørte varianter af Nightmare op mod Shin Senzais juggle-glade Yoshimitsu. For sjov blev der diskutteret hvorvidt zKottes mange "unikke" karakterdesigns gav ham en unfair fordel over for os andre, da vi alle var en smule lamslåede hver gang en af hans kreationer tonede frem på skærmen (Spiderman ftw!). Der blev spillet bedst ud af tre kampe og hver runde var nærmest filmisk tæt i deres afgørelse. Shin tog den første kamp, zKotte nummer to og i den tredje var det Shin der skulle vise sig at have marginalerne på hans side, hvilket sikrede ham sejren.

Soul Calibur V

Finalen var derfor mellem Shen Senzai og Terrificity, der begge ikke lage skjul på at de plejede at træne mod hinanden online. Shen valgte igen Yoshimitsu mens Terrificity valgte den helt igennem forfærdelige Algol. I finalen blev der spillet bedst ud af fem kampe, hvilket resulterede i et lidt af en antiklimaks da Xbox Live igen valgte at skabe sig, efter Terrificity havde vundet de to første kampe med en blanding af livs-zappende juggles og kamp på distance.

Det hele kom dog op og køre igen, og i dagens potentielt sidste kamp, satte Terrificity sig endegyldigt på turneringen ved at tage den tredje kamp i streg. Derfor er det nu Terrificity der kan glæde sig over at skulle til "EM i Soul Calibur V" og såfremt det ikke bliver til en pludselige udelukkelse af Algol, synes chancerne for at nå langt gode.

Soul Calibur V

Tak til de fremmødte for en hyggelig turnering, god stemning og masser af tips og tricks som undertegnede i fremtiden vil forsøge at implementere i sine Soul Calibur V-kampe. Og så naturligvis et stort tillykke til Terrificity - vi glæder os til at se hvordan det kommer til at gå dig i EM-turneringen.

Relaterede tekster

Soul Calibur VScore

Soul Calibur V

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Namco Bandai er klar med det nyeste afsnit i Soul Calibur-serien. Lee og Thomas anmelder Soul Calibur V og giver hver deres bud på hvorfor det fungerer.Indlæser mere indhold