Dansk
Gamereactor
nyheder
Driveclub

Sony stopper med at sælge Driveclub og lukker servere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Driveclub led under mange forsinkelser, og måtte i sidste ende udskyde online-portionen af titlen i næsten et år på grund af server-problemer. I sidste ende blev spillet dog en succes, og kan naturligvis stadig spilles på PlayStation 4, men nu har Sony på overraskende vis afsløret, at de har i sinde både at stoppe med at sælge det, og at de om noget tid vil lukke serverne.

Sony har afsløret via en officiel meddelelse, at fra d. 31 august i år, så vil Sony officielt holde op med at sælge Driveclub - derfra kan spillet kun fås fysisk og/eller brugt.

"PlayStation will cease selling DRIVECLUB, DRIVECLUB VR, DRIVECLUB Bikes and all DLC and season passes related to those games from 31st August 2019, at 23:59 BST."

Det stopper dog ikke der, for om et år, d. 31 marts 2020, vil Sony lukke ned for serverne, og derfra er det kun muligt at spille singleplayer.

Driveclub

Relaterede tekster

DriveclubScore

Driveclub

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Vi satte en erfaren racing-entusiast og en nybegynder i genren bag rattet på Evolution Studios nyeste. Du får to anmeldelser her.

3
Driveclub får en sidste stor opdatering

Driveclub får en sidste stor opdatering

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Udvikleren bag Driveclub, Evolution Studios, blev tidligere i år lukket ned af Sony, og fremtiden for både ansatte og spillet var usikker. Ud af det blå er der netop...Indlæser mere indhold