Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Marvel's Spider-Man 2

Sony slår igen fast at Marvel's Spider-Man 2 ankommer i dette finansår

Så mon ikke en lancering i efteråret fortsat er planen?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis Marvel's Spider-Man 2 skulle gå hen og blive skubbet, og altså ikke udkom i efteråret, så ville vi nok begynde at høre små bidder af information om dette. Det er dog ikke sket endnu, og Sony har i stedet, i flere omgange, slået fast at spillet altså lander inden alt for længe.

For nylig afholdte Sony en investorbriefing, og her slog de igen fast at Marvel's Spider Man 2 er "on track", og at det udkommer "this fiscal year":

"We are also planning to release a major title, Marvel's Spider-Man 2, this fiscal year, and we aim to continue creating new IP, rolling out catalog titles for PC and strengthening live game service development."

Naturligvis slutter det her "fiscal year" først d. 31 marts, så det kunne blive skubbet uden at Sony har vildledt investorerne, men vi går ud fra at spillet er på sporet til at blive lanceret i efteråret.

Glæder du dig?

HQ
Marvel's Spider-Man 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold