Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

Soniqs er PUBG Global Series 2-mestre

Holdet beviste sin dominans og er på vej hjem med $600.000 i præmiepenge.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter ti dages konkurrence er PUBG Global Series 2023 Phase 2-turneringen slut. Turneringen, der afholdes i Riyadh, Saudi-Arabien, som en del af Gamers8-festivalen, har set de bedste PUBG: Battlegrounds-hold fra hele verden deltage og konkurrere om en andel af en præmiepulje på $2 millioner.

Nu hvor turneringen er afsluttet, ved vi, hvem der er blevet udnævnt som vinder af begivenheden, hvor den går til Soniqs. Efter at have bevist sin dominans og solidt sikret førstepladsen, vil Soniqs være på vej hjem med $600.000 i præmiepenge.

Hvad angår de priser, der er givet til begivenheden, er Soniqs "TGLTN" blevet udnævnt til finale MVP og givet titlen for flest drab i finalen. Cerberus Esports' "Himass" er blevet udnævnt til vinder bracket MVP og titlen for flest drab i denne del af turneringen. I den nederste parentes får Twisted Minds' "Perfect1ks" MVP og flest kills, og i gruppespillet får TYLOOs "Shen" MVP, mens Himass får flest kills igen.

Nu hvor denne turnering er i bøgerne, er alle øjne rettet mod Global Championship, som finder sted i Thailand i år.

PUBG: Battlegrounds

Relaterede teksterIndlæser mere indhold