Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Spelunky

Søndagsspecial: Musikken fra Spelunky

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det behøver ikke alt sammen at være enten filmisk eller ømt, for med den igangværende renæssance for old-school spildesign har de traditionelle Super Mario-prægede 16-bit melodier ligeledes genfundet sin popularitet.

Et fantastisk eksempel på denne nostalgiske tradition er Spelunky. Denne lille 2D-platformtitel, der efterhånden har taget verden med storm, formår bare med en håndfuld simple ørehængere, at fastholde spilleren i timevis. Det er et storslået eksempel på at less-is-more traditionen til tider holder stik, og at søge tilbage til spilmusikkens spæde rødder, kan give pote, hvis man har sansen for gode melodier i orden.

HQ

Relaterede tekster

3
SpelunkyScore

Spelunky

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

PC-klassikeren Spelunky er landet på Xbox Live - Sebastian anmelder, og hans beretning fra ekspeditionen kan findes her.

0
PSN-special: Spelunky

PSN-special: Spelunky

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Denne uges søndagsspecial tager udgangspunkt i Sonys netværkstjeneste PSN, og de mange mere eller mindre skjulte spilperler der ligger og venter, hvis du er villig til at...

2
Spelunky er snart klar på Vita

Spelunky er snart klar på Vita

NYHED. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Man kan jo nemt komme til at savne lidt kvalitetsunderholdning til de bærbare spillemaskiner på denne tid af året, hvilket er hvorfor Vita-nyhederne fra MCV lyder ekstra...Indlæser mere indhold