Dansk
Gamereactor
nyheder
Dead Rising

Søndagsspecial: Dead Rising

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dead Rising var en af de spil, som var med til at gøre Xbox 360-konsollen til et kæmpe hit. Den overdrevne og fjollede vold var lige hvad de fleste gamere havde savnet på et tidspunkt, hvor mange spil var mere seriøse og dystre.

Bare det at kunne løbe gennem et indkøbscenter iført en kjole, mens man kappede hovederne af endeløse mængder af zombier, var helt igennem barnlig sjov, og de vilde våben, der kunne bygges, var nok til at tilfredsstille den vildeste sadist.

Nu er der en film på vej, som snart vil kunne streames online. Vi håber den lever op til humoren og alsidigheden i spillet, hvilket det lader til ud fra traileren, som du kan se her.

Er I friske på mere med Frank West?

Dead Rising

Relaterede tekster

Dead RisingScore

Dead Rising

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Tag til Willamette og se en kødrand af udøde, stavrende zombier. Tanggaard har fundet arbejde som fotojournalist, og har brugt de sidste 72 timer i et indkøbscenter i Colorado.

2
Søndagsspecial: Dead Rising

Søndagsspecial: Dead Rising

NYHED. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Dead Rising var en af de spil, som var med til at gøre Xbox 360-konsollen til et kæmpe hit. Den overdrevne og fjollede vold var lige hvad de fleste gamere havde savnet på...Indlæser mere indhold