Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

Snip3down har trukket sig tilbage fra konkurrencestaten Halo

En mangeårig veteran har hængt det op efter afslutningen af HCS-sæsonen 2022.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det blev drillet og nævnt i løbet af de sidste par dage, at Eric "Snip3down" Wrona havde en meddelelse at komme med, og nu har netop den meddelelse fundet sted, da Halo-professionelle har besluttet at hænge den op og trække sig tilbage fra konkurrencescenen.

Som vist i en video delt på YouTube giver Snip3down et tilbageblik på sin karriere og taler om højdepunkterne i den, mens han også potentielt hentyder til, hvad der bliver det næste for Halo-veteranen.

Eagle eyed fans vil måske bemærke, at Snip3down faktisk ikke refererer til Apex Legends en gang i retrospektiv, hvilket er usædvanligt, da han forlod Apex-scenen for at vende tilbage til Halo for nylig. Måske betyder det, at et afkast er i horisonten, måske endda stadig med FaZe Clan.

Halo Infinite

Relaterede teksterIndlæser mere indhold