Dansk
Gamereactor
nyheder
Cyberpunk 2077

Skrottet Cyberpunk 2077-udvidelse ved navn "Moon" er lækket

Planerne er dog skrottet, og udviklerne betegner spillet som værende færdigt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sidste år landede Phantom Liberty-udvidelsen til Cyberpunk 2077, og denne, samt en lang, lang række opdateringer har gjort at udvikler CD Projekt RED nu betragter spillet som værende færdigt.

Men på et tidspunkt var der planer om langt, langt mere ekstraindhold, deriblandt multiplayer, og noget tyder på at en af disse udvidelser handlede om månen.

Som Twisted Voxel skriver har et 4chan-medlem udgivet work-in-progress aktiver fra en skrottet udvidelse til spillet ved navn "The Moon", og slår fast at disse er fra et hack af CD Projekt RED's servere i 2021.

"The Moon was allegedly set to be the game's second expansion akin to The Witcher 3's Blood and Wine, adding an entirely new location to the world map. The leaker clarified that information wasn't data mined and was already present in the stolen files."

Der findes meget, meget tidlige billeder fra The Moon på nettet, der blandt andet viser et map over en ny lokation, angiveligt månen, men det ved vi ikke med sikkerhed.

Cyberpunk 2077

Relaterede tekster

Cyberpunk 2077: Phantom LibertyScore

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

ANMELDELSE. Skrevet af Alberto Garrido

Vi er vendt tilbage til Night City for at tage på en sidste mission med V og Johnny Silverhand efter opdatering 2.0. Bliver dette det endegyldige farvel?

Cyberpunk 2077Score

Cyberpunk 2077

ANMELDELSE. Skrevet af Damian Cholewa

Vi drager ned ad Night Citys beskidte, neonoplyste stræder for at udforske CD Project Reds ekstremt ambitiøse Cyberpunk 2077.Indlæser mere indhold