Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Modern Warfare

Sidste uge var stærk for det fysiske spilsalg i England

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Man skulle umiddelbart tro at de sidste par uger har været ret slemme for de diverse spilmarkeder rundt omkring i verden på grund af Coronavirus, der både har gjort det sværere at købe fysiske spil takket være butikslukninger, men også bare afholdt forbrugere fra at gå ud og købe i det hele taget. Men noget tyder på at det er ved at vende for englænderne, for den sidste uge var faktisk ret stærk på det engelske marked.

Som GamesIndustry skriver blev der solgt hele 340.000 spil i sidste uge i England, og det er en stigning på 124% sammenlignet med ugen før, og det er til trods for at landets store spilkæder som GAME og Argos er lukket.

Animal Crossing: New Horizons er årets største succes i England indtil videre, men salget faldt hele 81%, og det skyldes slet og ret mangel på udbud, da Nintendo ikke har fået produceret nok eksemplarer til at møde efterspørgslen. Doom Eternal faldt 76% af samme årsag til en fjerdeplads.


  1. Call of Duty: Modern Warfare

  2. FIFA 20

  3. Doom Eternal

  4. Forza Horizon 4

  5. Grand Theft Auto 5

  6. Crash Bandicoot Nsane Trilogy

  7. Crash Team Racing: Nitro-Fueled

  8. Spyro Reignited Trilogy

  9. Red Dead Redemption 2

Call of Duty: Modern Warfare

Relaterede tekster

Call of Duty: Modern WarfareScore

Call of Duty: Modern Warfare

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Vi rejste hele vejen til Los Angeles for at bruge flere dage med denne nyfortolkning af Modern Warfare, og nu er vi klar med en dom.



Indlæser mere indhold