Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Seoul-dynastiet vil fremover fokusere på Overwatch-amatørscenen

Efter seks år som Overwatch League-organisation.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nu hvor Overwatch League officielt er afsluttet, ser vi de forskellige hold tilpasse sig og søge at finde deres plads i en post-OWL-verden. Dette har inkluderet nogle, der læner sig mere ind i indholdsoprettelsen og influencer-rummet og andre til at opløse helt.

For Seoul Dynasty har organisationen meddelt, at den vil forblive et konkurrencedygtigt Overwatch-hold, og at den i stedet vil fokusere sin indsats på amatørscenen for spillet.

Som nævnt af holdets administrerende direktør, Arnold Hur, "De sidste seks år har været virkelig bemærkelsesværdige, og vi vil for evigt værne om hvert eneste minde. Når vi vover os ind i en ny fase for den konkurrenceprægede Overwatch-scene, vender vi vores fokus mod at udforske mulighederne på amatørscenen."

Der er ingen rigtige ord om, hvordan amatørscenen for Overwatch vil se ud i 2024 og fremover, da Blizzard efter Overwatch League's opløsning endnu ikke har forklaret, hvad der vil være det næste for spillets konkurrencescene.

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold