Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Senua's Saga: Hellblade II

Senua's Saga: Hellblade II er nu spilbart fra start til slut

Hele holdet hos Ninja Theory samledes for nyligt for at spille deres spil igennem.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det ser ud til, at holdet bag Senua's Saga: Hellblade II, Ninja Theory, har nået en ny milepæl i udviklingen af den eftertragtede Xbox-eksklusiv. Et nyt opslag på udviklerens X-konto afslører, at hele holdet for nyligt samledes for at spille hele spillet igennem:

"Nothing beats getting everyone together to play through the game," skriver udvikleren i opslaget.

Det betyder selvfølgelig ikke, at spillet er klar til udgivelse, og det slørede billede, som Ninja Theory fremviser, siger ikke meget om spillets tilstand.

Spillet står til at udkomme engang i løbet af næste år, og vi krydser fingre for en udgivelse tidligt på året. Nu da Starfield er ude i butikkerne, er Ninja Theorys efterfølger til Hellblade: Senua's Sacrifice et af de allermest ventede spil til Xbox. Vi glæder os til at se, hvilken oplevelse de mange års udvikling leder til.

Senua's Saga: Hellblade II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold