Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ghostwire Tokyo

Seks millioner mennesker har spillet Ghostwire Tokyo

Tilbage i juni var det fem millioner.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tango Gameworks har afsløret, at over seks millioner mennesker har spillet Ghostwire Tokyo, det overnaturlige spil, hvori man jager spøgelser i den japanske hovedstad. I et opslag på X skriver udvikleren: "6 MILLION PLAYERS have explored #GhostwireTokyo's spooky streets! That doesn't make those eerie alleyways any less haunted, of course..."

Der er altså lige en million spillere mere, der har tjekket spillet ud siden juni, hvor det blev rapporteret, at fem millioner mennesker havde spillet Ghostwire Tokyo.

Game Pass bidrager uden tvivl stort til spillets stigende popularitet. Det virker ret sandsynligt, at vi i løbet af de næste par måneder vil høre, at spillet har rundet syv millioner spillere.

Har du spillet Ghostwire Tokyo, og hvad synes du i så fald om det?

Ghostwire Tokyo

Relaterede tekster

6
Ghostwire TokyoScore

Ghostwire Tokyo

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Ghostwire Tokyos hjemsøgende og hjertelige historier og noget nær perfekte afbildning af Shibuya lades i stikken af et kluntet kampsystem.Indlæser mere indhold