Dansk
Gamereactor
lifestyle
Like a Dragon: Infinite Wealth

Sega slår sig sammen med Anti Social Social Club for Like a Dragon streetwear

Kollektionen falder i weekenden.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sega er gået sammen med tøjproducenten Anti Social Social Club om en ny serie tøj, der er inspireret af Like a Dragon -franchisen, og specifikt Like a Dragon: Infinite Wealth.

Kollektionen er inspireret af Kazuma Kiryu og Ichiban Kasuga og omfatter en række produkter fra hættetrøjer til T-shirts, til button-down skjorter og endda forskellige tilbehør som bandanaer og co-branded hatte. Hvert af produkterne siges at være værdsat mellem $ 25 og $ 99, og selve samlingen er planlagt til at debutere den 2. marts fra 16:00 GMT / 17:00 CET.

Sega of America udtaler: "Som alle spil i Like a Dragon-serien er Infinite Wealth sprængfyldt med energi og karakter. Tempoet og rytmen i livet i Like a Dragons fiktive bymiljøer fremkalder ånden og vitaliteten i, hvad det vil sige at bo i en by. Så meget af spillets etos resonerer med, hvad Anti Social Social Club - og streetwear-samfundet - står for. Vores samling med Infinite Wealth er ikke merchandise: Det er en must-have udvidelse af det ikoniske spil og karakterer i vores verden."

Det skal bemærkes, at denne samling udelukkende er til rigtige produkter og ikke genstande, der kan findes i spillet i Infinite Wealth.

Dette er en annonce:
Like a Dragon: Infinite Wealth

Relaterede tekster

6
Like a Dragon: Infinite WealthScore

Like a Dragon: Infinite Wealth

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Ryu ga Gotoku Studio er på kometkurs, og den gode stime fortsætter heldigvis med det seneste centrale kapitel i den populære serie.Indlæser mere indhold