Dansk
Gamereactor
nyheder
Sea of Stars

Sea of Stars får en times lang gameplay video som fremviser Moorlands Dungeon

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sabotage Studios udgav for nyligt en times lang gameplay video til deres kommende spil Sea of Stars, som fremviste et område kaldet Moorlands Dungeons på Sleeper Island. Ikke kun blev udforskning af området og omgivelserne fremvist, men også kamp. Der var nemlig flere monstre på øen, og ét stort som er i dvale og sover på grund af vindens melodi.

Sea of Stars er forgængeren til The Messenger, som er udviklerens retro-stils side-scrollende action platformer. Denne gang har studiet dog taget en drejning, og i stedet taget hul på en turbaseret RPG med en historie, hvor du tager rollen som Children of the Solstice. Du skal styre de to spillere, og stoppe The Fleshmancer før han overtager verden med hans forfærdelige kreationer.

Gameplayet er meget moderne, og du kan bruge komboer og time dine slag i kamp for at blive mere effektiv, men der er stadig også en vis grad af nostalgi i Sea of Stars, og spillet benytter endda og Chrono Triggers komponist Yasunori Mitsuda til noget af soundtracket. Det er tydeligt at Sea of Stars har draget stor inspiration fra fortidens nostalgi.

Sea of Stars står til at udkomme i 2022 til PS4, Xbox One og PC. I kan tjekke den timelange gameplay ud på Sabotage Studios officielle YouTube-kanal.

Sea of Stars

Relaterede tekster

7
Sea of StarsScore

Sea of Stars

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Er Sabotage Studios rollespil mere end blot en kærlighedserklæring til en forgangen æra?



Indlæser mere indhold