Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Lies of P

Se Lies of P's officielle launch trailer

Den absolut fremragende Bloodborne-kopi er ude nu på PC, PlayStation, Xbox S/X og Game Pass.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der har ikke været mangel på genfortællinger af det klassiske eventyr Pinocchio på det seneste. Sidste år udgav Disney en live-action-film baseret på deres klassiske animationsfilm, og Netflix overraskede os med Guillermo del Toros fantastiske stop-motion-film Pinocchio.

Og nu kan vi nyde endnu en anderledes fortolkning af Carlo Collodis berømte roman, eftersom Round 8 Studio har udgivet Lies of P. Det er en Souls-like (mere "Bloodborne-like"), der har høstet flotte anmeldelser og bliver rost for dets stemningsfulde verden, engagerende level-design og ikke mindst vanedannende kampsystem. Undertegnede er nu meget langt inde i spillet og mener, at det er den bedste "Soulsborne"-kopi nogensinde.

Lies of P er nu tilgængeligt på PC, Playstation og Xbox. Det er også på Game Pass. Se launch traileren nedenfor.

HQ
Lies of P

Relaterede tekster

Lies of PScore

Lies of P

ANMELDELSE. Skrevet af Kieran Harris

Vi har spillet den makabre fortolkning af Pinocchio for at se, om det står ud i den overmættede action-RPG genre.Indlæser mere indhold