Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Se hvem der kvalificerede sig til ESL One Cologne

Kvalifikationen til ESL One er overstået, og grupperne til den kommende Major er trukket.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har haft så travlt med E3 her på Gamereactor at vi knap har haft tid til at følge med i kvalifikationen til ESL One Cologne. Men nu hvor syndfloden af pressekonferencer er overstået, kan vi se på hvordan den gik.

16 hold drog til Katowice i Polen i weekenden. Halvdelen af dem ville ende med at gå tomhændede derfra, mens den anden halvdel ville sikre sig plads til ESL One Cologne Major-mesterskabet næste måned.

Turneringen brugte et system, der ikke er set i Counter-Strike før. Det såkaldte Swiss-format betød, at holdene ville blive tilfældigt matchet med andre hold, der havde samme antal sejre som dem. Efter tre sejre var et hold videre - og med tre nederlag var de ude.

FaZe Clan og Mousesports var de første hold, der sikrede sig plads til Cologne, da de gik ubesejrede gennem de tre første runder. De tidligere Major-mestre fra EnVyUs sikrede sig plads med scoren 3-1, og det samme gjorde OpTic Gaming og Gambit Gaming.

De sidste pladser gik til Dignitas, G2 Esports og FlipSid3 Tactics, der alle endte turneringen 3-2.

Blandt de hold, der ikke nåede videre, var Immortals, det brasilianske hold der tidligere hed Tempo Storm. Det populære hold fik kun en enkelt sejr over Team Empire, mens det blev til nederlag mod EnVy, TyLoo og FlipSid3.

Nu hvor kvalifikationen er overstået, har ESL også trukket grupperne til Köln. De er:

Gruppe A:
Team Liquid
Virtus.Pro
Mousesports
EnVyUs

Gruppe B:
Luminosity Gaming
Fnatic
FaZe Clan
G2 Esports

Gruppe C:
Astralis
Counter Logic Gaming
Gambit Gaming
Team Dignitas

Gruppe D:
Natus Vincere
Ninjas in Pyjamas
OpTic Gaming
FlipSid3 Tactics

ESL One Cologne foregår 5-10. juli. Turneringen er et Major-mesterskab, hvilket betyder at Counter-Strike-udvikleren Valve smider $1 million i præmiepuljen. Major-turneringerne er omtrent det nærmeste man kommer på et verdensmesterskab inden for Counter-Strike.

Counter-Strike: Global Offensive
Dansk-norske Dignitas er blandt de hold, der har kvalificeret sig til ESL One Cologne. Det bliver holdets første Major. // Photo: ESL

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold