Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Scorn

Scorn fylder 18.75GB og kan nu præ-downloades inden lancering

Det grusomme horrorspil udkommer langt om længe på fredag.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ
HQ

Ventetiden har været lang for horrorspillet Scorn, der oprindeligt skulle udkomme samtidigt med Xbox Series S/X. Efter flere udskydelser er vi nu endelig ved at være klar til at prøve kræfter med, hvad der virker som et af de mest uhyggelige, grusomme og makabre spil, vi længe har set.

Scorn udkommer nu på fredag til PC og Xbox Series S/X, og det er inkluderet med Game Pass. Det visuelle design er inspireret af H.R. Gigers mareridtsagtige illustrationer (blandt andet kendt fra Alien), og spillet skulle være mere fokuseret på gåder og udforskning end action.

Spillet kan nu downloades, så du er klar til at spille, så snart det lancerer. Det kræver dog, at du har 18,75GB på din harddisk.

Har du planer om at prøve kræfter med Scorn?

Scorn

Relaterede tekster

8
ScornScore

Scorn

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Frastødende, forvirrende og kvalmende brunt. Scorn drypper af atmosfære, men det er langt fra for alle.Indlæser mere indhold