Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Schalke 04 vil gerne udvide til flere esportsspil

Overvejer Dota, Overwatch og FIFA. Derimod er der ingen planer om Counter-Strike. Og så vil de gerne have kampe til deres eget stadion.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den tyske fodboldklub FC Schalke 04 skabte overskrifter tidligere på ugen, da de meddelte at de havde købt League of Legends-holdet Elements. I går holdte klubben så pressemøde om købet, og gjorde det klart at de ikke er færdige med at investere i esport.

TheScore har et referat af pressemødet, hvis højdepunkter blandt andet inkluderer meldinger fra esportschef Tim Reichert og den tidligere Elements-ejer og nuværende holdchef Jacob "Maelk" Toft-Andersen om, at Schalke er på udkig efter hold inden for Dota 2 og Overwatch.

Holdet ligger også i forhandlinger med FIFA-spillere, og siger at der kommer en annoncering på det punkt inden for en måned.

Til gengæld bliver der ikke noget Counter-Strike for fodboldklubben. "Right now at this point, Counter-Strike is no option,", sagde Reichert, tilsyneladende uden at uddybe.

Thomas Spiegel, klubbens kommunikations-, medie- og PR-direktør, siger at Schalke håber at få både LCS-kampe og verdensmesterskabet i League of Legends til deres stadion, Veltins-Arena.

"The first wish would be to have the World Championship of League of Legends, after it was already in Berlin, to have it here in this stadium," sagde han. "But one can already take it one step further, that single match days, or other Elements games which hare currently played in the LCS studio in Berlin, can be moved here so that there are single-match days or other phases of the leagues and have them in the arena."

Blandt øvrige nyheder om Schalke 04 kan vi fortælle, at LOL-holdet har taget Hampus "Fox" Myhre fra Unicorns of Love ind i folden som deres nye midlaner. Han erstatter Eika i startopstillingen, der klarede sig dårligst af alle midlanere i det europæiske LCS sidste split. Så der var tydeligvis brug for en udskiftning på den front.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold