Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Schalke 04 er i forhandlinger om at sælge deres plads i League of Legends European Championship

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fodboldholdet Schalke 04 havde en miserabel sæson i den tyske Bundesligaen, hvor målene raslede ind, hvilket ført til at traditionsklubben for første gang nogensinde rykkede ned. Det har allerede ført til en række omstruktureringer i klubben, og ifølge The Esports Observer medfører det også, at holdet sælger sin plads i League of Legends European Championship.

Direktøren for Schalke 04 Esports, Tim Reichert, afslørede, at der har været samtaler med tredjeparter om et salg, men at man endnu ikke er noget frem til en endelig aftale. Holdet satser dog på at kunne melde noget ud inden for 10 til 14 dage.

Allerede i februar, hvor Schalke 04 ude og lufte tanker om, at sælge deres League of Legends-hold grundet fodboldsholdet allerede på det tidspunkt håbløse situation i Bundesligaen.

Det kan måske lyde voldsomt at ville sælge Esports-holdet, men ifølge det tyske magasin BILD håber Schalke at få hele 30 millioner euro for pladsen i turneringen.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold