Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Sådan ser Louis Vuitton-kostumerne i League of Legends ud

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tilbage i september måned afslørede Riot Games på overraskende vis at de havde i sinde at igangsætte et større samarbejde med det legendariske modehus Louis Vuitton om en række nye kostumer til League of Legends. Afsløringen kom bag på mange, men slår fast at kendskab og respekt for spillet er strækker sig langt og bredt.

Nu er det første eksempel på dette samarbejde blevet fremvist via Washington Post, nemlig et såkaldt "Prestige Louis Vuitton Skin" til karakteren Qiyana.

Dette er bare det første af adskillige kostumer fra Louis Vuitton der kommer til spillet, og det næste bliver til karakteren Senna, som ankommer tidligt i 2020. Du kan få adgang til Qiyanas kostume "only by playing games during the Worlds 2019 in-game event", som kører frem til d. 25 november.

Derfra bliver det tilsyneladende utilgængeligt. Du kan se et billede herunder.

Hvad synes du om sådanne partnerskaber?

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold