Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch

Så mange så Overwatch League

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Overwatch League-finalen løb af stablen i weekenden, og det blev i sidste ende London Spitfire der tog den aller første titel med sig hjem. Nu er de officielle statistikker for hvor mange der så finalerne blevet udgivet.

Finalerne blev ikke bare vist online, men også via traditionelle tv-kanaler såsom ESPN, og det estimerede antal seere på tværs af alle platforme per minut er 861.205.

"Overwatch League started as one of the most ambitious projects in esports history. We worked together with Blizzard on many new innovative experiences, including a Cheering rewards program, the All-Access Pass, exclusive Twitch chat emotes, a feature-packed interactive Extensions overlay, and more. Seeing our efforts draw an impressive and passionate audience on Twitch for the Grand Finals reflects a promising future for the league," fortæller Twitch-chefen Kevin Lin, der lader til at være meget tilfreds med seertallet.

Overwatch
Photo: Overwatch League

Relaterede tekster

Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet af Carl Nielsen

Blizzards populære hero-shooter er landet på Switch, men er det værd at spille på Nintendos knap så kraftige konsol?

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Det er 18 år siden Blizzard sidst har lavet et spil, der ikke var en to'er eller afledt af et etableret hit. Overwatch er en ny retning for studiet - og et af de bedste spil i sin genre.



Indlæser mere indhold