Dansk
Gamereactor
nyheder
Alan Wake

Rygte: Virtuos arbejder på et remaster af Alan Wake

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tidligere på året kunne udvikleren Remedy glædeligt afsløre, at de havde tilbagekøbt samtlige rettigheder til Alan Wake, og dermed er det udelukkende dem der bestemmer hvad der skal ske med de originale spil, samt seriens fremtid.

De fleste sagde allerede dengang at et remaster ville give god mening, og noget kunne tyde på at det er det der er ved at ske. Ifølge Youtube-bruger Doctre81, som fandt ud af at The Witcher 3: Wild Hunt var på vej til Switch, har lavet en video, hvor han påstår at det første Alan Wake er ved at få et remaster, og at det er Virtuos der arbejder på projektet.

Åbenbart har en tidligere ansat hos Virtuos, der har masser af erfaringer med Switch-udgaver og remasters, at studiet er ved at lave en ny, forbedret udgave af Alan Wake, som efter al sandsynlighed også kommer til Nintendos konsol.

Dog er der ingen andre kilder, så tag dette med et gran salt.

Alan Wake

Relaterede tekster

0
Alan Wake: The WriterScore

Alan Wake: The Writer

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki

Så er det tid til at gå i seng for Remedy, i den sidste del af Alan Wakes mareridt. Vi har testet den sidste tur ind i den finske forfatters psyke.

Alan WakeScore

Alan Wake

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

Så er det snart tid til thrillerspillet Alan Wake. Du kan læse hele to anmeldelser af spillet her i dag. Læs med når Nikolaj vurderer Alan Wake sammen med Jonas...

7
Holder Det?! - Alan Wake

Holder Det?! - Alan Wake

ARTIKEL. Skrevet af Claus Larsen

Remedy cementerede deres ry med Alan Wake, men serien er fortsat i dvale. Kan du dog fortsat gå tilbage til spillet og nyde det? Vi checker det ud igen!Indlæser mere indhold