Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Titanfall 2

Rygte: Titanfall 3 er under aktiv udvikling nu

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom Titanfall 2 ikke solgte helt som EA havde forventet, der dog er ret åbenlyst da de udgav det nærmest sammen med Battlefield 1, og midt i årets Call of Duty-spil, så forbliver det et hit hos fans verden over, samt kritikere hos næsten alle store publikationer.

Men efterfølgende gav Respawn sig naturligvis i kast med Apex Legends og Star Wars Jedi: Fallen Order, så mange har bare accepteret at serien er i dvale. Men er den nu også det?

Den kendte Apex Legends-dataminer, Biast12, der har gravet tonsvis af detaljer frem om spillet ved netop at datamine kildefilder, har for nylig bekræftet via Twitter (og igennem WCCFTech), at Titanfall 3 er under udvikling.

Kort efter gjorde han dog sin Twitter privat, og det vides ikke hvorfor, måske fordi han har fået juridisk mundkurv på, men det er kun spekulation. Du kan dog se et billede af en af hans beskeder herunder.

Titanfall 2

Relaterede tekster

Titanfall 2Score

Titanfall 2

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Respawn følger op på det fantastiske fundament med Titanfall 2, som stråler om kamp med sin forgænger.Indlæser mere indhold