Dansk
Gamereactor
nyheder
Monster Hunter: World

Rygte: Sony betalte for at få PC-versionen af Monster Hunter World udskudt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Opdatering: Det lader til at AsteriskAmpersand, der har undersøgt de lækkede dokumenter, har taget fejl. Via Twitter slår han fast, at han har fejltolket beskrivelserne, og siger følgende:

"On more careful reading I misunderstood. It's limiting to a cap on marketing spenditure on other platforms for IB PC (it does imply there was an outright marketing ban on MHW). However the reference to the SIE deal scope is unknown if strictly Mktng, which I'll have to look for."

Den originale historie følger herunder.

Capcoms store spil Monster Hunter World fra 2018 blev et kæmpe hit - især i Japan - og løftede serien til en helt ny højde, og blev hurtigt en kæmpe prioritet for Capcom. Det var både et hit hos fans og hos kritikere, og det seneste Monster Hunter Rise klarede sig også virkelig godt - selvom spillet denne gang kun blev udgivet på Switch og PC.

Sidste år var Capcom offer for et cyberangreb, som leakede en hel del af studiets data, blandt andet release dates for fremtidige spil, projekter og arbejdernes fortrolige data. Der var så meget, at der stadig er folk som graver igennem lækket for at finde nye informationer, og det lader til at være sket ifølge det seneste rygte.

Rygtet kommer fra Twitter-brugeren AsteriskAmpersand som fortæller, at Sony efter sigende betalte Capcom for at udskyde PC-versionen af Monster Hunter World, samt blokere crossplay og cross-saves. Det samme blev gentaget ved Iceborne udvidelsen et år senere. Denne information har AsteriskAmpersand gravet frem i en optagelse fra et møde mellem Capcom og Sony.

Det er selvfølgelig ikke noget nyt i spilbranchen, at Sony laver eksklusive aftaler med videospilproducenter, men det er interessant at se og i dette tilfælde høre, hvordan disse aftaler bliver skabt.

Hvad tænker I om disse aftaler? Sony er årsagen til at PC-versionen blev udskudt, og crossplay og cross-saves ikke var slået til.

Monster Hunter: World
Monster Hunter: World

Relaterede tekster

Monster Hunter: WorldScore

Monster Hunter: World

ANMELDELSE. Skrevet af Søren Svanhof

Capcom har kridtet banen op endnu en gang, og placerer bolden lige i hjørnet. Man kan ikke andet end at beundre målet.Indlæser mere indhold