Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ratchet & Clank: Rift Apart

Rygte: Ratchet & Clank: Rift Apart kunne snart komme til PC

Vi ved at Sony arbejder på at ekspandere deres udvalg af PC-porte.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony har allerede bragt Returnal og snart The Last of Us: Part I til PC i løbet af 2023, og der er alt god grund til at tro at de vil fortsætte med at introducere deres centrale IP'er til PC-folket.

Eksempelvis lader et nyt jobopslag ovre hos det dedikerede PC-studie Nixxes at hentyde ret direkte til Ratchet & Clank: Rift Apart.

Et plus for en ansøger til den stilling er at have kendskab og erfaring med programmet "Coherent", og der er kun én PlayStation-eksklusiv der bruger den software, angiveligt, og det er netop Rift Apart.

"You might be wondering, what PlayStation games (since Nixxes works as a PlayStation subsidiary) could be using the Coherent middleware/UI? Well, there aren't any except for Ratchet & Clank: Rift Apart. That's the reason behind this game having the status of being the next PC port for the company to work on. Other games that use the Coherent UI are Microsoft Flight Simulator, Crackdown 3, and Nex Machina," skriver WCCFTech.

Var det det spil du håbede var det næste i rækken?

Ratchet & Clank: Rift Apart

Relaterede tekster

Ratchet & Clank: Rift ApartScore

Ratchet & Clank: Rift Apart

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Den dynamiske duo er tilbage med nye venner, kendte fjender og en billedside, der viser hvad de nye konsoller er i stand til. Vi anmelder comebacket!Indlæser mere indhold