Dansk
Gamereactor
nyheder
Baldur's Gate III

Rygte: Permadeath mode på vej til Baldur's Gate 3

Hvad siger du til at miste måske 100 timers spil? Lyder det fristende?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det lader til, at en permadeath mode måske er på vej til Baldur's Gate 3. Det vil sige, at hvis hele ens gruppe dør, vil ens gemte spil blive slettet. Udsigten til at miste op mod måske 100 timers spil virker frygtindgydende.

Det skulle virke sådan, at spillet skal spilles i Honour Mode - en game mode, der endnu ikke findes i Baldur's Gate 3. Men den findes i andre af Larian Studios' spil, for eksempel i Divinity: Original Sin 2. Her får spilleren et enkelt save game at gøre godt med og ingen mulighed for at lave separate autosaves eller quicksaves. Hvis en fra ens gruppe dør, vil spillet automatisk gemme spillet, og endelig hvis hele ens gruppe dør, vil det gemte spil blive slettet og man skal starte forfra.

Det lyder ret hardcore. Vi skal understrege, at Larian Studios ikke har annonceret permadeath til Baldur's Gate 3 endnu, og vi ved ikke, om en evt. Honour Mode i Baldur's Gate 3 vil svare til Honour Modes i deres tidligere spil - men det skulle ikke overraske os, hvis det rent faktisk er tilfældet. Det kommer til at gøre nas.

Baldur's Gate III

Relaterede tekster

Baldur's Gate IIIScore

Baldur's Gate III

ANMELDELSE. Skrevet af Patrik Severing

Er Baldur's Gate III virkelig et af de bedste rollespil nogensinde? Ja, uden tvivl, mener vores anmelder.Indlæser mere indhold