Dansk
Gamereactor
nyheder
Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Rygte: Metal Gear Solid 3 remake kommer i sidste ende til Xbox

Det er ikke en PlayStation-eksklusiv for evigt, lader det til.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi afventer med stor spænding at Konami endelig løftet sløret for det remake af Metal Gear Solid 3: Snake Eater, som vi efterhånden med ret stor sandsynlighed ved at de arbejder på.

Rygter har desuden peget på at Sony har sikret en eksklusiv aftale på spillet, og at det derfor er eksklusivt til PS5 (og PC går vi ud fra) for en stund. Men det betyder ikke at det ikke kommer til Xbox på et tidspunkt.

I Xbox Two-podcastet siger Jez Corden nemlig, at det bør lande på Xbox før eller siden, som betyder at Sony måske har lavet en aftale på linje med den vi så på Forspoken, som er et år fra lanceringen på PlayStation. De lavede desuden samme aftale på Deathloop og Ghostwire Tokyo.

Faktisk slår han fast, at der egentlig bare er en "deal" fra Sonys side, og at spillet måske kunne blive multiplatform men i stedet med PlayStation-eksklusivt indhold. Det eneste han er helt sikker på er at Sony har en eller anden aftale med Konami.

Nu skal det dog siges at Sony har direkte købt Silent Hill 2 Remake som en eksklusiv, og det vides ikke om det kommer til Xbox overhovedet, så vi afventer med spænding.

Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Relaterede teksterIndlæser mere indhold