Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Rygte: Immortals bliver måske smidt ud af NA LCS

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Immortals har både deltaget i den nordamerikanske League of Legends Championship Series-turnering og Worlds for nylig, men nu påstår en ny rapport ovre hos ESPN, at de måske trækker sig fra den førstnævnte liga i fremtiden, efter at deres applikation om fornyet medlemskab er blevet afvist.

En kilde tæt på Riot Games har fortalt, at grunden til at applikationen er blevet afvist delvist skyldes at holdets finanser er i fare. Åbenbart har holdet opereret med tab siden 2015, og derfor kan de ikke bidrage til profitindsamlingen.

Derudover har Immortals' CEO Noah Whinston kommet med denne tvetydige udtalelse:

"We cannot comment on our status in the League Championship Series or our specific revenue, but Immortals has significant financial resources from our investors, including AEG and Lionsgate, and we do not operate at a different financial structure than other esports teams in the industry."

Dette er ikke blevet bekræftet officielt af Immortals eller Riot, så tag det med et gran salt.

League of Legends
Photo: Riot Games

Relaterede teksterIndlæser mere indhold