Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fortnite

Rygte: Fortnite vil snart kunne blive spillet i førsteperson

Gør det en forskel for dig?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fortnite er et dedikeret tredjepersonsspil, men det står muligvis til at ændre sig i fremtiden. For i et forsøg på at forny den måde man spiller på, så lader noget til at Epic Games' vil introducere en måde at spille spillet i førsteperson i stedet.

Insidere insinuerer at netop den feature er på tegnebrættet via Twitter, og at denne feature kommer i spillets næste sæson, Chapter 4 Season 2.

Angiveligt har faste spillere bedt om dette i flere omgange, så det vil muligvis være meget stort for de faste brugere. Disse brugere har samtidig fundet tegn på en "FPS Mode" i spillets opdaterede kildefiler, så den synes at være god nok.

Er det noget du er interesseret i?

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold