Dansk
Gamereactor
nyheder
Battlefield: Bad Company

Rygte: Battlefield: Bad Company remaster var under udvikling men er blevet skrottet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi ved allerede at DICE arbejder på et helt ny Battlefield-spil, som vi for nu bare kalder Battlefield 6, men udover det har en rækker rygter svirret i årevis om flere remaster-projekter af gamle spil i serien. Flere gange har insidere peget på et remaster af Battelfield 3, som angiveligt skulle være under udvikling, men for nogle år siden kunne Venturebeat-journalist Jeff Grubb også pege på et storstilet remaster af Battlefield: Bad Company som værende under udvikling.

Det er en serie som mange gerne ser tilbage, men det lader til at også dette projekt er blevet lagt i graven. For nylig udgav Grubb en besked på Twitter, hvor han afslører at projektet tilsyneladende er blevet skrinlagt.

"So yeah, Skate 4 has been in the works for a while. But it's always been in this "are we really going to do this" limbo. My understanding is that this is them essentially starting over and, obviously, really going for it. Battlefield VI is modern. UFC is coming. EA is making a golf games of its own again. Battlefield Bad Company remaster that I teased years ago got canned."

Det er naturligvis ærgerligt for dem der havde håbet på at se et comeback for Bad Company-serien, men det virker virkelig ikke som om at det sker.

Battlefield: Bad Company

Relaterede tekster

Battlefield: Bad CompanyScore

Battlefield: Bad Company

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Krig kan være en grim ting, men også virkelig indbringende. Tanggaard har raget til sig i Digital Illusions seneste...Indlæser mere indhold