Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Disney Speedstorm
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Baldur's Gate III

   Rygte: Baldur's Gate III vil få en port til Switch-efterfølgeren

   Der er nok et godt stykke tid til, men det lader til, at selv Nintendo-fans før eller siden vil kunne opleve det mesterlige RPG.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Baldur's Gate III er årets RPG og ifølge mange et af de bedste nogensinde. Det er allerede ude på PS5, og før året er omme, bliver det også tilgængeligt på Xbox Series X/S.

   Nye rygter på Install Base Forum peger i retning af, at det også kommer til at blive tilgængeligt på Nintendos næste konsol. En bruger ved navn Astrogamer påpeger, at der i rulleteksterne til Baldur's Gate III går en special tak ud til Etsushi Iizuka, som er en Nintendo-medarbejder med mange års erfaring. Eftersom Larian tidligere har samarbejdet med Nintendo om at gøre Divinity: Original Sin II tilgængelig på Switchen, virker det ret sandsynligt, at de vil genoptage samarbejdet for at bringe det nye RPG-monsterhit til Nintendos kommende konsol.

   Dog er det stærkt usandsynligt, at vi kommer til at se en version af Baldur's Gate III til den oprindelige Switch. Larian har allerede haft problemer med at få spillet til at køre tilfredsstillende på Series S, så det virker urealistisk, at det skulle kunne lade sig gøre på Nintendos forældede konsol. Hvis Nintendos længe rygtede Switch-efterfølger udkommer næste år, ville en port af Baldur's Gate III så sandelig bolstre konsollens launch line-up.

   Baldur's Gate III

   Relaterede tekster

   Baldur's Gate IIIScore

   Baldur's Gate III

   ANMELDELSE. Skrevet af Patrik Severing

   Er Baldur's Gate III virkelig et af de bedste rollespil nogensinde? Ja, uden tvivl, mener vores anmelder.   Indlæser mere indhold