Dansk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Runaway vender tilbage til konkurrencepræget Overwatch

Efter at have forladt scenen og lukket ned for næsten tre år siden.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I løbet af de mørkeste dage som konkurrencedygtig esport så vi mange store organisationer og hold forlade Overwatch og i stedet fokusere deres indsats andetsteds. Dette skyldtes dels den massive pris, der var knyttet til erhvervelsen af en Overwatch League -plads, men også på grund af den begrænsede støtte, som tier 2-scenen og derunder så fra Blizzard. Men nu hvor Overwatch League er død, og Overwatch Champions Series tilsyneladende søger at gøre det endnu lettere at komme ind i esporten, vender et af de mest historiske og berømte Overwatch hold tilbage.
Efter lukningen i juni 2021 har den koreanske organisation Runaway meddelt, at den vender tilbage, og at den meget snart vil afsløre flere oplysninger (sandsynligvis dens liste). I betragtning af at der er mange talentfulde koreanske proffer uden et hold lige nu, kunne dette endda se mange af Runaways tidligere stjerner komme sammen igen og konkurrere igen, som om det var præ-OWL-æraen med konkurrencedygtig Overwatch.

Overwatch 2

Relaterede tekster

1
Overwatch 2Score

Overwatch 2

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Blizzards ventede efterfølger til det populære skydespil er udkommet, men hvordan fungerer det som... ja, efterfølger?Indlæser mere indhold